Fastighetsförvaltning

Ekonomisk förvaltning

Ekonomin är grunden i en förening och den förening som har koll på sin ekonomi är också en trygg förening. Det finns många sätt att förbättra och effektivisera föreningens ekonomiska liv, det gäller bara att veta hur. Av oss på SBT kan ni få det stöd ni behöver för att utföra allt rörande ekonomisk förvaltning i er förening. Detta innefattar redovisning, betalningar och bokslut som måste hanteras på rätt sätt för att föreningen ska få en god ekonomisk grund att stå på. Detta ger er en tryggare ekonomi där ni kan undvika plötsliga behov av avgiftshöjningar och driftkostnader som skenar iväg.

Våra tjänster innefattar löpande bokföring och upprättande av årsredovisning, rapportering och uppföljning, skatter, moms och deklaration, skanning av fakturor med elektronisk attestrutin, löner, arvoden och kontrolluppgifter och likviditets- och flerårsbudget.

Vi kan även sköta föreningens lägenhetsförteckning, som idag är ett lagkrav.

Teknisk förvaltning

Vår styrka när det kommer till den tekniska förvaltningen är att vi i grund och botten är ett byggföretag som har tillgång till all den kompetens och tekniska service som behövs för att ta hand om er förenings fastighet. Vi vet att en välskött och underhållen byggnad både är bra för föreningens ekonomi, men också att ni får en trevligare, säkrare och tryggare miljö att vistas i.

Hos oss kan ni få hjälp med underhåll och underhållsplan, större och mindre byggarbeten, energioptimering av fastigheten samt att vi kan sköta kontroller och besiktningar.

 

 

 

 

Söker ni en trygg förvaltare till er bostadsrättsförening? Skicka gärna ett mail så hör vi av oss.

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna!