Vår talang är din potential

Skärgårdens Byggteknik i Göteborg AB (SBT) grundades 2003 av Robert Carlsson. Vår ursprungliga verksamhet var nybyggnation av privata villor i Göteborgs skärgård, därav namnet. År 2004 förvärvade vi vår första råvind som konverterades till lyxiga vindslägenheter. Sedan dess har vi hjälpt bostadsrättsföreningar i centrala Göteborg att förädla sina vindsutrymmen för att skapa stora fördelar i form av köpeskilling vid försäljning av ytan och mer avgiftsintäkter till föreningen.

Vi har under åren byggt upp en inkluderande organisation med positiv atmosfär där vi gärna delar med oss av vår bygglädje. Genom projekten arbetar vi tätt tillsammans för att skapa en flexibilitet och delaktighet där vi utnyttjar organisationens fulla potential. Detta för att ni som kund hos oss ska känna att ert projekt är i trygga händer.

Genom vår bolagsstruktur kan vi vara med projektet hela vägen från idé till färdig produkt:

SBT Living AB
Vårt projektbolag som vi köper vindsytor av föreningar genom och som också säljer de omvandlade lägenheterna.

SBT Properties AB
Äger och förvaltar hyresfastigheter. Denna gren av verksamheten bidrar till att vår kunskap om hur en fastighet skall drivas är stor. Detta är en fördel gentemot föreningarna vi arbetar med, då vi har en helhetssyn från båda håll.

Tryggoffert
Självklart är vi ansluten till Tryggoffert, för både er och vår säkerhet.

Har ni något i tankarna redan nu? Tveka inte att ta kontakt med oss!

Kontakta oss!

SBT´s värderingar

Våra värderingar har vi i organisationen arbetat fram tillsammans där vi har utgått från vad vi vill stå för och hur vi vill uppfattas. Värderingarna skall forma oss som organisation i vår tillväxt och skall vara konstanta över tid. Arbetet har utgått från tre ståndpunkter som symboliserar SBT; State of mind, Behavior, Talents.

State of mind

– Delad glädje, dubbel glädje! Vår mentalitet är att vi alltid skapar situationer som gynnar båda parter. Vi vill att vår entusiasm gällande arbetet med byggnationer och projekt ska smitta av sig.

Behavior

– Vi tycker om våra kunder och bevisar det gärna! Hos oss ska du som kund känna dig omhändertagen. Du ska ha en naturlig kontaktyta i vår organisation där både transparens och tydlighet är ledord.

Talents

– Din talang är vår potential, vår talang är din potential.
Hos oss utvecklas din talang där styrkan av våra samlade talanger är att se utveckling och möjligheter i varje enskilt projekt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna!