Vårt byggföretag

Som byggföretag har vi på SBT lång erfarenhet av byggprocessen, entreprenader och olika typer av byggprojekt. Vi har gjort allt från små byggnationer till större totalentreprenader, renoverat råvindar, lokaler, butiker och bostäder, bygg om, byggt nytt och byggt ut. Genom vår breda kompetens och flexibla organisation kan vi möta kundens önskemål och projektets unika förutsättningar på ett så genomtänkt och kostnadseffektivt sätt som möjligt. En av många fördelar ur ekonomisk och tidssynpunkt är att vi kan möjliggöra hela processen och driva den från de första idéskisserna tills att nycklarna sätts i dörren.

Vi har stor kunskap inom byggteknik och tror på det vi kallar ett ”sunt byggande”. För oss handlar det om att hitta långsiktigt hållbara lösningar, där stor vikt läggs vid kvalitet, livslängd och värdeförmering. Vi på SBT har erfarenhet av olika roller, bland annat som entreprenör, byggherre och fastighetsägare, vilket gett oss en helhetssyn och en långsiktig bild av ett projekts resultat och ekonomi. Låt vårt team driva ert byggprojekt och ta ett helhetsansvar, så kan ni som beställare tryggt fokusera på annat.

Har du ett byggnadsprojekt på gång? Tveka inte att höra av dig till oss för att diskutera möjligheterna för just ditt projekt!

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna!